úterý 20. května 2014

Nebojte se! Žiju!

Zdravíčko!
Moc moc se vám všem omlouvám, že vás tak zazdívám, ale prostě nemám ani čas a ani nápady na další články. Ze začátku, když jsem blog zakládala jsem si pomalu musela ukousnout prsty, abych každých 20 minut nenapsala nový článek a teď? BABO RAĎ! :D
Můžu vám tak akorát sepsat, co tak teď asi dělám a proč tedy nemám čas ani nápady.
1) Začala jsem 3x týdně chodit do posilovny- LOVE IT! 
2) Pořád dodržuji IF- leangains, což pořád nemám doladěné, jelikož první týden jsem měla všech makroživin moc a přibrala jsem, další týden jsem to shazovala, pak jsem vyjedla za víkend babičky spižírnu a teď jedu odlehčený týden, abych tedy ten víkend plný nezdravého a sladkého nějak vyremízovala :D Takže řekněme, že po třech týdnech pořád nemám vyladěno, ale věřím tomu, že už mám vše spočítané dobře a pomalu ale jistě se zase začnou dít změny. :) Jinak mi tento styl stravování pořád vyhovuje a zatím to nehodlám měnit...:)
Tak přesně díky takovéhle porci jsem pěkně rychle přibírala na váze, uf uf :D 


3) Vařím jak o závod, vymýšlím jídla dopředu, aby mi seděly do maker
4) Učím se a pracuji na závěrečné práci ve škole- KLAUZURA bože ať už jsou prázdniny!
5) Psychicky se připravuji na týden praxe v Praze...úplně sama samotňoučká v hlavním městě. Celý týden. Bez své postele, rodiny, posilovny, intrácké kuchyňky. I will be dead. Ale musím to zvládnout!
6) A pořád jen myslím na to, až všechny ty povinnosti zmizí, já dostanu vysvědčení a tralalá budou prázdniny! :D A jahody a borůvky a meloun a bazén a domácí zmrzka a cvičení venku, výlety, narozky a prostě lážo plážo! :)

A tak vám tedy přeji krásný zbytek týdne, mají být tropy a já blbka mám na intru jen jedny džíny. Uf, bude ze mě...no radši nedomýšlet :D Tak se mějte fajn a držím vám všem palečky se zkouškama, maturitou! A pevný nervy, musíme to vydržet, už jen měsíc a týden k tomu! :)


6 komentářů:

  1. Takovou porci bych měla problém sníst i já :D to máš jen jedno jídlo denně nebo více? :O
    Taky jedu IF :) možná i leangains, ja se v tom moc nevyznám :D kde sis počítala příjem kcal?:)
    většinou mám jídlo tak, že ve 12-13 h jím 80g vloček s tvarohem a jogurtem á la kaše, někdy ještě oběd kolem 3 (maso se zeleninou + tuky) a večer obložený talíř (šunka, sýry/vejce,zelenina) a před spaním hafo tvarohu a jogurtu :D
    Už jsem si docela zvykla na hlad do těch 12 h, hlavně když jsem v posilce, nemám čas myslet na jídlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám 2 jídla denně, oběd a večeři po posilce a hlad do 12 mi ani už nijak zásadně nevadí :) noo počítala jsem si to na blogu fitfoodmanic, ale tam jsem to právě vypočítala blbě a přibrala jsem, takže jsem to spočítala na IIFYM kalkulačce a kamarád, co už jede leangains dlouho mi nakonec vypočítal to nějak i podle sebe a shoduje se to s tim, co vypočítala IIFYM jakš takš, takže jedu něco zaokrouhlenýho :D :)

      Vymazat
  2. Občas také mám období, kdy nemám absolutně žádný nápad na článek a blog trochu upadá :D Jinak je super, že Ti IF vyhovuje, budeš pak o tom psát nějaké shrnutí? Třeba až za delší dobu, ale rozhodně by mě to zajímalo...jaká pozitiva či negativa na Tebe tenhle styl stravování měl a tak podobně :)
    Měj se krásně a užívej nádherného počasí, však to všechno dobře dopadne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Určitě o tom ještě něco napíšu, to se neboj :) Jen ted tak nějak dumám, jestli se nevrátit k 5x denně, tak jako tak mám posl. dobou chutě na sladké a děsně hřeším.. už nevim co s tim :/ takže uvažuji, jestli to znovu nezměním a nebo vytrvat, protože mi to přeci jen vyhovuje, ale... no nevím :)

      Vymazat
    2. Jestli Tě přepadají chutě, asi je někde chyba :/ Zrovna tohle bývá dobrým znamením...Ona ta klasika -5-6x denně je stejně osvědčená:D

      Vymazat
    3. To máš pravdu no :) Ted ty chutě už nemám, protože jsem si to vyvážila, ted je vše ok :))) Akorát jsem dneska na nervy snědla quest barku, protože jsem už dál fakt psychicky nemohla :D

      Vymazat