čtvrtek 14. srpna 2014

Ovesno tvarohovo banánový koláč

Krásný upršený večer přeji :)
Dnes jsem večeřela něco tak skvělého, že se o to s vámi musím ještě teď podělit. Recept jsem odkoukala, ale trochu si ho upravila podle svého :) Tak s chutí do toho!

Ingredience:

  • 80g ovesných vloček namletých na mouku
  • 2 bílky
  • 1 žloutek
  • 125g tvarohu
  • 1 banán
  • kokos
  • holandské kakao
Ovesné vločky jsem smíchala se 2 bílky a dala péct přibližně na 10-15 minut. Mezi tím jsem si tvaroh smíchala se žloutkem a rozmačkaným banánem, vyndala těstíčko, nandala na něj tvarohovou vrstvu a dala znovu do trouby a pekla do té doby, dokud tvaroh trochu nezezlátl. Pak jen smíchat holandské kakao s trochou vody, udělat hustší polevu a polít váš výtvor. Posypat kokosem a voalá nejlepší a nejzdravější koláč je na světě!
Dobrou chuť!

15 komentářů:

  1. Vyzerá to neskutočne, určite to vyskúšam! :)
    Inak, ako si na tom s jedlom? Mávaš ešte záchvaty? I keď mi je jasné, že sa nedá z toho vyliečiť za 2 týždne.. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej! Já to budu péct asi znovu v sobotu :D Jinak s jídlem je to lepší, záchvat byl 2x, ale v hoodně malé míře oproti mým normálním, takže pokrok určitě je :)

      Vymazat
    2. Aj ja asi budem v sobotu ale uvidíme, či sa mi bude chcieť :D Ja ich mávam len cez víkendy, cez týždeň je to normálne. Už si prajem školu, aby som sa vrátila späť k mojej starej stravovacej rutine. :) Už som ti tu písala, že sa chystám na sacharidové vlny počas prázdnin ale všetko sa to mega zvrtlo :D

      Vymazat
    3. Jo přesně tak, taky se děsně těším do školy, kde mám sebe a svoje jídlo a cvičení pod kontrolou :) Ale jinak do školy se mi nechce teda :D Sacharidové vlny bych být tebou asi nedržela, pokud se nechystáš na nějakou soutěž a nebo nejsi hodně obézní...já jsem se díky sach. vlnám dostala k záchvatovému přejídání a rozhodně bych to nikomu nepřála..takže bud je drž jen občas nějaký den (jakoby si cykluj sacharidy) ale nedrž to jako já měsíc a déle, je to zbytečný a nebezpečný...

      Vymazat
    4. Presne, aj u mňa boli SV dôvod prejedania. Ja som ich držala hlavne kvôli tomu, lebo som to chcela vyskúšať a chcela som sa zbaviť tuku. Určite ich budem ešte niekedy držať, ale určite až za niekoľko rokov. Držala som ich moc skoro (mám 14) a nebola to moc dobrá voľba. Ale ponaučila som sa :)

      Vymazat
    5. Tobě je 14 a už jsi držela sacharidový vlny? Promin, ale blázníš? Mně je 19 a i tak už bych do toho znovu takhle mladá nešla a ty takhle blbneš? Blázínku :( Užívej si života a neblbni :)

      Vymazat
    6. U mňa "užívanie si života" neplatí :) Nemám kamarátov, takže radšej takto "blbnem" :) Ale ponaučila som sa a viem, že radšej až neskôr :)

      Vymazat
    7. Zlatooo.... já taky nemůžu říct, že mám kamarády... známé ano. Ale opravdových kamarádů mám opravdu málo..a je ti 14, máš ještě dost času na to, abys takhle blbla a kamarádi ještě přijdou, to se neboj :))

      Vymazat
    8. Viem že ešte kamaráti prídu, toho sa až tak zasa nebojím. Len hovorím o terajšej situácii. A držala som ich tak na 60-70%, pretože som počas nich mala tieto záchvaty. Nevadí, aspoň som to vyskúšala, zistila ich výhody a nevýhody, spôsobili mi prejedanie, ponaučila som sa a pokračujem ďalej bez nich :)

      Vymazat
    9. Přesně tak :) Jsme holky šikovný, my to zvládnem :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já si to musim dát dneska znovu, tak moc to bylo dobrý! :) :D

      Vymazat
  3. ten vypadá krásně! nevím proč, nejdřív mi přišdl borůvkový podle fotky, jak je do fialova :D ale banánový bude určitě výborný, a ani to nezní složitě, mohla bych to zvládnout i já :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jen tím, že se ten kokos ponořil do tý polevy :D Je to straaašně jednoduchý, do pár minutek hotový a chutná to vážně skvěle :3

      Vymazat
  4. Recept vypadá fajn, ale doporučuju toto jíst ráno, dopoledne. Good luck

    OdpovědětVymazat