čtvrtek 18. září 2014

Tak jak to jde? + Leangains food INTR inspiration

Krásný čtvrteční konečně den přeji!
Omlouvám se, že jsem se tak dlouho opět neozvala, ale kdo by to byl řekl, že maturitní ročník bude už hned na začátku září takový záhul že...a jelikož za necelý měsíc odlétám na 3 týdny do Mexika na turné se souborem, ve škole toho dost zameškám, tak se snažím dělat úkoly už dopředu. Dobrá výmluva ne?
Dále se hodlám omluvit za to, že focení mých úžasně dobrých a vypadajících jídel jen se pochval ty nádhero! se na nějakou dobu ruší, jelikož jsem opět na intru a jsem ráda, že si dokážu v té pravé intrácké kuchyňce, kde není ani pořádnej hrnec, uvařit ovesnou kaši a rýži. A jelikož nemám pomalu ani čas si to sníst, tak už to ani nečančám. Takže mé dekorativní schopnosti haha dneska jsi fakt vtipná Jano jdou na chvilku stranou a budu se snažit fotit o víkendu, kdy na to mám více času :)
A jelikož se mi blíží Mexiko a já přes prázdniny přibrala odpudivých 10kg- moc svalové hmoty v tom nebude a ano, může za to záchvatové přejídání, za které si můžu já sama :D Snažím se opět hubnout, bohužel. No joo, úplně vidím, jak se vám zase protáčí panenky, ale nebojte, je to jen na krátkou dobu a po Mexiku se vrhám na krutopřísnou objemovku a to budou svaly, jen počkejte! A já si taky počkám :D Takže cykluji sacharidy a musím říct, že mi to zatím vyhovuje, i když mi chybí má milovaná rýže a kýbl denní ovesný kaše, kterou jsem měla aspoň 2x denně.. teď jí mám 2x týdně :D Taky jsem na chvíli upustila od leangains a nedržím žádný půst- jím 5x denně malé porce fňuk. Na jednu stranu se mi líbí to, že jím skoro pořád, ale na tu druhou mě opravdu malá krabička se 100g kuřecího opravdu neuspokojuje, takže se opravdu těším na to, až začne objemovka, já přestanu blbnout a začnu zase pěkně s mega porcema a s mega svalama :D :)

Tak ale už dost zase o mně a jdem na to intrácké jídlo! (večeře)

 Bulgur s kuřecí šunkou, zeleninou + ovesná kaše s čoko proteinem, švestkama a bobek burákového másla :)


 Cottage s kuřecí šunkou a rýží se zeleninou + ovesná kaše s banánem, tvarohem + bobek máslíčka ♥



 Bulgur s uzeným tofu, rajčetem + ovesná kaše s čoko proteinem, obyč proteinem v shakeru, nektarinkou a trochou buráků a máslíčka



 Bulgur s kuřecím a cottagem, rajčetem + ovesná kaše s banánem a skořicí + obyč protein a buráky

 Vajíčka natvrdo, ovesná kaše s jablky a skořicí, zeleninový salát + protein a bílý jogurt



 Zeleninový salát s vepřovou šunkou a mísa ovesné kaše s banánem a mandličkami + obyč.
 protein




 Doma- svačinka v podobě tvarohu, borůvek a skořice

 Tuňák s basmati rýží + ovesná kaše s bílým jogurtem, čoko proteinem a borůvkami

A ty nejlepší víkendové lívanečky! Zde prokládané s banánem a tvarohovým dezertem s oříšky z Lídlu :)

Krásný zbytek dne a ať vám ten pátek uteče rychle a víkend co nejpomaleji :)

8 komentářů:

  1. neboj to dáš zase pěkně dolů :) já taky sekla s půstem (jen nesnídám před cvičením ptž se mi špatně cvičí, ale v ostatní dny ano), najela na lehké vlnky 120-170-220 pořád dokola a přidala na tucích ať jím dostatečně na můj výdej. i když to je pořád málo :/
    Jídlo máš krásnéé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, už to dolů jde, ale pořád mám nutkání sníst všechno nezdravý a bejt buřtík :D ale držím se, chci to shodit :)) Já se k if možná zase vrátím, až se vrátím z Mexika a začnu s tou objemovkou, uvidím :) Já mám vlny tak nějak ani nevim jak :D třeba dneska mám jen 50g sacharidů a zítra mám 300g :D Jedu podle vln, co jsem měla s Adenike, ale s tím rozdílem, že nejim tak málo, jako mi tam napsala, když jsem to držela v tom květnu.. přepočítala jsem si kcal a v 0 dny bych neměla ani 1000kcal a to moje tělo prostě odmítlo, takže přesně jako ty... hodně jsem navýšila bílkoviny a tuky a paráda :)

      Vymazat
  2. Ovesné kaše prostě miluju♥

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně se mi líbí, jak máš ke každému jídlu nechytaných plno mističek :) Já vždycky naházím všechno dokupy a ani mě nenapadlo to takhle udělat :D Díky za tip :) Ovesnou kaši jen dvakrát týdně bych se nezvládla :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Já to radši takhle rozděleně, jí se mi to pak líp :D :)

      Vymazat
  4. Já jsem se rozhodla jí mít víckrát, jelikož třeba zítra mám mít kolem 150g sacharidů, tak se mi tam ovesná s banánem vcucne jako nic :) takže bude i víckrát možná, juchuuu :) Moc děkuju, ted jsem byla týden nemocná, takže šla váha spíš zase nahoru, ale dneska se vrhnu už i na cvičení, takže snad to půjde dolů pěkně :)

    OdpovědětVymazat