neděle 15. června 2014

Leangains Food Inspiration II.

Krásný červnový den přeji! :)
Jak jsem slíbila, tak plním. Další food inspiration, inspirované leangains :) Řeknu vám..já si to tak užívám! A ještě více si pak užívám to těšení se na cheat day, chiiii už jen 2 týdny! Já vím, další moc důležitá informace. Ale jak na mě chudáčci všechny ty čokoládky a tyčinky a ty buchty a dortíky čekají! No chápejte....
Ale ne, že bych si neužívala tohle papáníčko! Tak jdem na to ne?


Zeleninový salát, kuřecí šunka a schovaný proteinový koláček s bílým jogurtem, jahůdkami a broskví :)



 Opět zeleninový salát a opět proteinový koláček, tentokrát s tvarohovou pokrývkou a kupou jablka se skořicí.



 Zeleninový salát s kuřecím, 1/2 tvarohu se skořicí, meloun, bobek arašídového máslíčka a skvělá ovesnojáhlová kaše s jahůdkami a bílým jogurtem ♥



 Zas a znova zeleninový salát :D A jako hlavní chod kuřecí maso s basmati rýží (bože tu miluju!) a brokolicí (jo, tu taky miluju)



 A skvělý potréninkový oběd! Zeleninový salát, tuňák, vanilkový protein a další úžasná ovesná kaše s jablkem, skořicí, bílým jogurtem, tvarohem a mandličkami 



 A můj dnešní oběd v netréninkový den alá zeleninový salát s kuřecím a můj nový favorit- rýžová kaše s vanilkovým proteinem a meruňkou. Jo a bobek arašídového máslíčka! ♥

 Příště rozhodně nezůstanu jen u mini 40g, ale udělám si pořádnej kýbl!


Tak a já už se pomalu chystám na svůj poslední letošní týden na intru a ve škole. Chachá! Aaano, přesně tak. Prodloužím si prázdniny o týden! :)
Modlím se, aby už byl pátek.
Přeji krásný zbytek nedělního dne a já si jdu připravovat už svou tradiční leangains večeři do vlaku- proteinový koláček s tvarohem :D Začíná mi kvůli tomu docházet protein, fňuk.

6 komentářů:

  1. Krásně si baštíš :)
    Můžu se zeptat, jaké máš zkušenosti s LG? Vidíš na sobě už nějaké výsledky? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :) No jasně že vidím! Zpevňuje se mi tělo, trochu se i rýsuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky, pěkně upravené no jedním slovem "mňam" :D ..já jsem teprve na začátku se zdravým životním stylem a přesto jsem se do LG pustila. Vím, že spousta blogerek od toho odrazuje, že by se člověk měl naučit zdravě jíst,ale myslím si že to zvládám. Je to už týden, jím od 12-19 hod., 3x denně a cvičím každý den doma. Nehlídám si treninkové a netreninkové dny, jen si počítám KJ a hlídám sacharidy, tuky a bílkoviny. Zatím mi váha stojí, ale nejsem tolik nafouknutá, nemám hlad a citím se fajn... Vlastně si mě k tomu přivedla ty, když jsem narazila na tvoje články. Sice stále čekám až se tu ukážou fotky proměny, ale i přes to mě to donutilo vyzkoušet :) myslíš si, že je duležité počítat si treninkové a netreninkové dny? Děkuji za odpověd a za tvůj blog, který ráda navštěvuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé moc děkuju! Je moc hezký, že jsem někoho inspirovala :) Já ti takhle nedokážu říct, jestli je to důležité nebo ne...nejsem na tohle vůbec žádný odborník a každým dnem se něco nového zase přiučím :) Já si trénink. a netrénink. dny počítám, přijde mi to v leangains praktičtější a logičtější :) Vlastně v trénink. dny jím více, takže mi přijde fajn, v netrénink zase trochu ubrat :) Ale samozřejmě po čase zjistíš, jestli to na tebe má nějaké pozitivní nebo negativní účinky :) Já jsem vlastně až po měsíci tak nějak zjistila to "pravý ořechový" a pomalu budu na kcal nabírat, abych trochu nabrala svalové hmoty :) A možná jo, možná se nějaké foto proměny dočkáš, ale myslím si, že je na to po měsíci ještě docela brzy :)

      Vymazat
  4. wow krasne fotis jedlo! ja som sa parkrar snazila odfotit nieco co som nakuchtila ale vobec to nevyzeralo pekne :(

    Pozyvam na dvojitu SALLY HANSEN giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Studuju fotografickou školu, takže mám kvalitní zrcadlovku a možná i trochu toho talentu by se našlo? :DD né moc dík:)

      Vymazat