středa 6. dubna 2016

Velký COMEBACK

Ahoj!

Nedávno jsem koukla na svůj poslední příspěvek... z prosince 2014. Smutný. Asi bych dnešní článek chtěla věnovat vám všem, co jste mě pravidelně četli a já za to byla moc ráda. Chtěla bych vám vysvětlit, proč jsem se tak dlouho neozvala..




Začala bych jedním jediným slovem- PŘEJÍDÁNÍ. Začalo to někdy v květnu 2014, kdy jsem skončila se sacharidovými vlnami.- fakt díky Adenike za totální rozhození metabolismu a následného přejídání.. můžu si za to sama, ale kdo by jí nevěřil, že :) Do toho se mi rozcházeli rodiče, táta od nás odcházel a já byla prostředníkem právě mezi tátou a mámou. Nadávali si, říkali si ty nejhorší věci, jaké jsem kdy slyšela a to vše jsem musela tomu druhému vždy vyřídit. Začala jsem to všechno řešit jídlem...Tou dobou jsem ale nic nevzdávala a pořád cvičila a jedla zdravě, s občasným a tajným přejídáním. Aspoň jsem nebyla už za "anorektičku", takže jsem vlastně měla radost, že se můžu párkrát do měsíce nacpat a budu vlastně vypadat líp. Pak přišel na řadu zájezd do Mexika, o kterém už jsem tady na blogu psala. :) Tam to bylo úžasný, ale bohužel jsem tam zažila další bolestivou ránu, někdo mi zlomil srdíčko, takže jsem to zase začala řešit horou jídla. Střídala jsem to s šílenými cvičícími dny, kdy jsem brečela i při tom cvičení :D Bylo to asi moje nejhorší období, vzalo mě to možná víc než rozchod rodičů a brečela jsem skoro 2 měsíce v kuse. Pak přišlo lepší období, nový přítel, všechno najednou bylo hezčí :) Ale o tom, jak se to zase zkazilo se tu rozepisovat nebudu :) Takže opět začarovaný kruh, jen se samým jídlem :) Všichni mě v tom doma podporovali, protože jsem něco přibrala, vypadala jsem už zdravě a ne jako anorektička a všichni byli konečně rádi, že jsem jedla jako ostatní. Bohužel nevěděli o tom tajným přejídání, díky kterému jsem se během roku a půl ocitla na váze, kterou jsem nikdy ještě neměla...Takže teď tu sedím, ručička na váze před týdnem ukazovala 71kg na 170cm a jen přemýšlím o tom, co se stane s člověkem, který nade vše miloval celý fitness život s celou tou prací na sobě. A teď už k tomu, proč jsem se rozhodla znovu psát...

CHCI TO VŠECHNO PŘEKONAT!
Už týden znovu cvičím a jím zdravě. Mám opět tu motivaci jako na začátku, kdy jsem hubla prvně. Během toho roku a půl jsem začínala nejmíň 30x a vždycky to skončilo dalším záchvatem, někdy i týdenním v kuse. Pořád jsem si říkala, do jaký doby to všechno shodím, dávala jsem si neustálé ultimatum. Až teď mi došlo, že to nefunguje :D Takže teď najednou cvičím a jím zdravě, protože chci a protože vím, že za nějaký ten čas to bude zase takový jaký to bylo, ale neříkám si- za měsíc shodím tolik a tolik :) Říkám si, že za měsíc budu vypadat líp, než teď. A víte co? Jde to mnohem líp a moc se těším na to, jaký progress za měsíc budu mít :) A věřím si, že to přejídání překonám nebo aspoň úplně minimalizuju a začnu si zase pořádně užívat života :)
Pokud jste dočetli až sem, jsem moc ráda a přeji vám krásný zbytek večera! :)
Vaše Slámka

5 komentářů:

  1. Vím, jak se cítíš, sama ten problém znám. A jsem ráda, že jsi zpět. Jdeš na to rozumně a určitě to zvládneš! Držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Moni! :) A tobe taky drzim palce, zvladnem to!

      Vymazat
  2. Ach jo, ja mela loni s A. stejnou zkusenost :(

    OdpovědětVymazat
  3. vim, jak se citis.... mam to stejne a moc dobre to znam... Ale neboj, to zvladnem, moc ti drzim palce!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pis ze zvladnem! :) Deluju, tobe taky,budem to potřebovat :)

      Vymazat