sobota 12. července 2014

Další změna + proměna za 3 týdny

Krásný sobotní večer přeji! :)
Dnes jen krátce.
Hodně z vás chtělo vidět mou postavu s leangains, jak se od sacharidových vln změnila a podobně. Nechtěla jsem ji sem dávat, protože to opravdu nevypadalo hezky a byla jsem jen kost a kůže. Ale jelikož jsem s tím začala něco dělat, po třech týdnech jsem se vyfotila a udělala srovnávací koláž. :) Jsem teď více obalená tukem a nevadí mi to. Samozřejmě je mým cílem mít břišáčky, pevnej zadek a stehna, ale k tomu se dopracuji! Hlavně už ne kostlivec.
Další mou změnou je přechod opět na clean eating. Pár týdnů jsem zkusila IF spolu s IIFYM a dnes jsem si uvědomila, že tudy má cesta asi opravdu nepovede. Je sice moc fajn mít každý den nějakou tu čokoládovou tyčinku, jogurty plné éček atd..a mít to v makrách, takže se nemusím bát kil a tuku navíc...ale přece jen je to se mnou teď psychicky jako na houpačce a chvíli se objevuje mé anorektické já a chvíli zase mé přežírací já. V posledních týdnech převažuje to přežírací a ani to není v pořádku! Místo kostičky čokolády do mě za den spadne celá tabulka a pak to pokračuje dál a dál...takže takhle to dál nepůjde.
A proto jsem se rozhodla jíst zase jen clean a naplánovat si můj oblíbený cheat day na jeden den. :) Budu se mít na co těšít, mít určitou motivaci, nebudu nafouklá a mé přežírací já ustoupí stejně tak, jako mé anorektické, doufejme :)
Ve středu odlítám na dovolenou do Egypta s all inclusive. Nebojte, tam clean opravdu neplánuju :D Ale co plánuju určitě je posilovna, moooooc plavání a animační programy jako joga, aerobik a podobně, tak snad mi plány neztroskotají někde u talíře plného sladkých buchet a palačinek :D Po příjezdu domů už tedy zase najedu na clean + pořádné tréninky a doufám, že to bude cesta k lepšímu :)
A teď už tedy ta srovnávací fotka :)



Krásný zbytek večera a zdravému jídlu zdar!

12 komentářů:

  1. Naprostou souhlasim, ze ti to slusi vic vpravo :) A clean eating se mi taky zamlouva vic nez IIFYM - to povazuju za naprostou blbost a mam uplne stejne stavy jako ty.... Aneb u jedne kosticky cokolady proste neumim zustat :D Uzij si dovcu - ja se na all in pekne spustila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju:) Já u té jedné kostičky třeba zůstat dokážu, ale pak mě celý den otravuje ta myšlenka dej si další, dej si!! A občas jsem to už nevydržela a přejedla se...takže konec :D :) A co se dovolené týče- jsem toho názoru, že je to DOVOLENÁ, takže je tam všechno DOVOLENÝ :D

      Vymazat
  2. Doporučuji zkusit, až na tom s psychikou takhle nebudeš.. pro mě je to momentálně uplně osvobozující a vrátit se k naprostému bych clean nechtěla. Paradoxně čím míň zeleniny jím, tím jsem šťastnější a mám menší sklony k přejídání :)
    Jinak, proměna je to perfektní, vlevo jsi děsně hubená, vpravo se to krásně rýsuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já IIFYM určitě nezatracuji nadobro, to vůbec :) Jen prostě vím, že teď na to nemám se uhlídat :) V hlavě mám pořád, že čokoládky a přejídání můžu, protože jsem přece moc hubená... ale ono to udělalo svý a teď už se musím zase hlídat, ovšem moje hlava mi říká pořád opak :D Takže zase pojedu clean a uvidim :) + čím mín zeleniny jím, tím víc je mi taky líp jsem zjistila :)

      Vymazat
  3. ty jsi byla hubeňour :O ted jsi kočka, vážně nekecám!:) užij si dovču jak nejlíp umíš;)taky jedu co nejvíc clean + IF, IIFYM do toho nemotám. Akorát furt něco zobu (i když zdravého) a proto si nedopřeju ani ten blbý cheat:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juuuu moc děkuju! :) Tak když je to zdravé, tak to přece můžeš :P :D Já když se do něčeho pustím a mám určitou motivaci, tak si ani zdravého nezobnu a to teď mám v plánu :) Dokázala jsem to už před tím, tak proč né teď :)

      Vymazat
  4. Ahojda, teda vlevo jsi jak smrtka, napravo ti to opravdu sluší, máš nádhernou štíhlou postavu:) jaký je rozdíl kg mezi těmito fotkami? A můžu se zeptat kolik cca kj jíš za den?:) Držím ti moc palce, aby tě "ana" myšlenky nechaly na pokoji, protože sama to znám a vím jak to dokáže člověka vnitřně ničit. Drž se!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo moc děkuju! Tady je to myslím 3kg a teď jím kolem 1850-1900kcal denně, když teda nemám přežírací dny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn, že jíš alespoň průměrně a ne maličko:) jaká byla vlastně tvoje nejnižší váha vůči výšce? Musela jsi vážit hodně maličko, když už se zděsil i lékař. Doufám, že se s tím nějak popereš, je to těžký, ale když sis to uvědomila takhle včas, tak je to super;)

      Vymazat
    2. Kolik jíš ty? :) Nejnižší váha byla myslím těch 48kg ;) U doktora jsem měla 49,5kg, to se zhrozil a bohužel mi to pak ještě na chvíli kleslo, ale teď už je to za mnou a baštím baštím a užívám si i tu vrstvičku tuku, kterou jsem si nastřádala :3 :D

      Vymazat
    3. A kolik měříš? Nikde jsem se to nedočetla:) ...no já jím 7000-7500 kj, někdy se snažím i přidat a někdy se naopak dostanu i níž. Blbý je, že jsem taky prodělala takové to delší stravování pod bazálem, přísné diety a už mám rozhozený metabolismus a nevím jak ho napravit. Třeba jsem si myslela jak budou super sacharidové vlny, ale dopracovala jsem to spíš k tomu, že jsem jedla míň a míň a místo vlnění se mi to změnilo na třeba 4-5 dní malinko sacharidů a na 1-2 vysoké a spíš sem pořád jen ubírala a bála se normálně najíst. Je to prostě někdy začarovaný kruh.

      Vymazat
    4. No tak to teď jíš tak nějak stejně jako já :D Já si to občas přepísknu i přes 1900kcal a tělu to asi spíš prospívá :) Měřím 169cm, určitě to alespoň ve 2 článcích tady mám :) To já jsem si sach. vlnami taky prošla a teda nemůžu si na ně stěžovat! :) Já jsem je dodržovala poctivě fakt celý měsíc a výsledek to mělo, ale bohužel jsem v té době ještě necvičila silově v posilovně, takže jsem byla díky tomu spíš skinny fat :/ :D Ted už vím, že mýmu tělu málo jídla hodně ubližuje a aby rostly svaly a já nějak vypadala, musím tělu dát potřebné živiny :)

      Vymazat