neděle 27. července 2014

Zpátky z jiného světa!

Zdravím!
Tak jsem konečně zpátky v ČR. V Egyptě to bylo kouzelný, co vám budu povídat :) Ale jsem strašně ráda, že jsem konečně zpět. Důvody? Žádná posilovna, tuny nezdravého jídla a přejídání.
Až se mi chce brečet, když si vzpomenu na to, jak jsem vypadala před Egyptem a jak vypadám teď :D Snažila jsem se alespoň plavat, ale ani milion bazénů by mi nepomohlo :D
Jinak oproti minulé návštěvě Egypta jsme byly s mamkou a ségrou 100% spokojené :) Bazény krásně čisté, moře přímo vařící- to mě štvalo, pálilo to! :D A všichni kolem moc příjemní. Jo a abych nezapomněla.. nejkrásnější a snad největší pokoj na hotelu + ten nejhezčí výhled :)

Co se týče all inclusive. Horor
Moc moc moc jídla. Všechno maso sice chutnalo stejně, bylo jedno jestli je to kuřecí nebo hovězí. Vypadalo i chutnalo to identicky, ale stejně jsem to jedla :D Taktéž všechny zákusky. Blbý zákusky! Kdyby těch nebylo, rozhodně bych se nevracela s druhým břichem a čtyřma nohama. Ale abych to neshazovala jen na to, že za to může to jídlo..samozřejmě, že za těch pár ošklivě viditelných kil navíc si můžu hlavně sama. Kdybych jen měla pevnou vůli a nechtěla hned všechno ochutnat a vyjíst celý hotel...ale tak snad to znáte.
Plánovala jsem si, jak tam budu chodit každý den do posilovny nebo budu cvičit HIIT a plavat budu pomalu víc než chodit. No. Ani jedno se nestalo.
Hned druhý den s HIIT jsem si udělala něco se zápěstím- holt se nevyplácí cvičit na tvrdých dlaždičkách bez bot a bez podložky :D Navíc jsem se prvně v životě spálila a to rovnou celé tělo, takže jsem se asi 3 dny nemohla skoro pohybovat + jsem na své narozeniny dostala úpal, takže další parádní den k tomu. :D
Opravdu jsem se už moc moc těšila domů na ovesnou kaši a na tu mojí suchou rýži s kuřecím a brokolicí. Tak moc! A hádejte co... můj žaludek to v den odjezdu neustál a celou cestu zpět do ČR jsem probrečela. Bolest žaludku a celého břicha...takovou jsem ještě nezažila. Takže okamžitě pohotovost v Plzni, krevní testy. Naštěstí všechno v normě- 3 dny diety a žaludek v pořádku :) Jen kdybych dneska nesnědla dalších milion kalorií že. Ale od zítřka už konečně zkusím zase cvičit a jíst to co mám a už žádné cheat jídla a podobně. Za 2,5 měsíce odlétám na 3 týdny do Mexika a tam chci nějak vypadat a ne jako buď úplné vyžle a nebo jako kulička :D Takže co je psáno, to je dáno a já si tu teď slibuji, že od zítřka pěkně příjemná změna a režim zdravého jídla a pořádných tréninků :) A já jen tiše budu doufat, že se zítra nevzbudím s tou stejnou bolestí žaludku, které jsem se horkotěžko zbavovala...no jo, holt záchvat. přejídání se mě ne a ne pustit, ale já mu dám darebákovi!
Rozhodla jsem se s vámi rozdělit o pár fotek a o fotku, kterou jsem fotila dnes- jak vypadám po 10 dnech bez cvičení a jen přejídání...
 Náš krásný výhled z balkonu, na druhé straně moře :)

 Všude jídloooo





 Asi sedmý den přejídání, tady to vypadá docela dobře koukám! :D

Krásný západ slunce :)

Má snídaně..kéž by to takhle zůstalo a pak jsem si nešla pro další 2 kroasanty, 2 trojúhelníčky se sýrem a tak dále a tak dále..:D

Dnes foceno- další a doufám, že na dlouhou dobu poslední cheat day

A když tak nad tím teď uvažuji... už máme měsíc prázdnin zase za námi...a mně se strašidelně rychle blíží maturitní ročník, no phujtajksl! Tak užívejte těch posledních pár týdnů prázdnin jak jen to půjde a já si jdu promluvit sama se sebou k zrcadlu a pořádně si vynadat jaká kravka  blondýna jsem a ničím si zdraví. Tak se mějte a sluníčku, opálení a sportu zdar! :)

11 komentářů:

  1. Krásné a i po dovolený máš pořád krásnou postavu. A jinak odkud jsi, že jsi byla na pohotovosti v Plzni?

    OdpovědětVymazat
  2. Juu tak to moc děkuju, mně se moc nelíbí no, jsem prostě ženská a jsem na sebe naštvaná, že se furt přejídám :/ Jsem ze Západních Čech ;) Přiletěli jsme sice do Prahy, ale já za začátku do nemocnice nechtěla, myslela jsem si, že to přejde..ale pak už se to nedalo vydržet, tak jsme cestou domů sjeli z dálnice do Plzně ;)

    OdpovědětVymazat
  3. prý druhé břicho, já ti asi střelím! máš dokonalé tělíčko a hlavně nohy :) neboj ono si zase navykneš na tvrdší domácí režim a brzy budeš spokojená :)
    Všechno nejlepší opožděně k narozkám:)
    maturita je cajk, počkej na výšku!:D hlavně nešil:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyy jo, tak to děkuju moc :) Já se prostě pořád vidim s chybama no :D Moc děkuju za přáníčko! :) No výška bude taky nářez :D

      Vymazat
  4. Ahoj Jani, koukám, že sis dovolenou užila :) fotky jako vždy pěkné :) a postava? Já už bych nic neměnila ;) :)
    VM.

    OdpovědětVymazat
  5. Egypt je v některých směrech vážně skvělý, fotky vypadají hezky. Mrzí mě, že tě to jídlo takhle hrozně moc ovládlo. Ale zkus na to zapomenout a poučit se pro příště. Jsi stále velmi štíhlá, není vidět žádné druhé břicho! Možná když k sobě budeš méně kritická, půjde to lépe. Zotav se, hezky trénuj a těš se do Mexika, tam už to zajisté zvládneš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky mrzí, že mě to jídlo dokáže takhle ovládat...ale už jsem najela zase na svůj režim, tak snad to bude dobrý :)

      Vymazat
  6. Jako bych četla o svojí letošní dovolené:-D Moje předsevzetí stran životosprávy padla prvním all inclusive obědem, a pak už to celou dobu pokračovalo ve výše popsaném duchu:-)) Protože bych samozřejmě o něco přišla, kdybych to úplně všechno neochutnala, že:-) Ale jak už psaly ostatní holky - postavu máš krásnou, tak když se ti teď podaří vrátit zpět do svých standardních stravovacích a cvičících kolejí, nějaké výčitky můžou jít naprosto stranou;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že v tom nejsem sama :D Jinak děkuju a už druhým dnem jsem zase na tom svým "starým a dobrým" :) Takže paráda :)

      Vymazat
  7. Jeeee, s kym jedes do Mexika? S mamkou?:) Zavidim! Jinak mas porad krasnou postavu:)

    OdpovědětVymazat