pátek 28. listopadu 2014

Mini food inspiration

Krásný páteční den!
Konečně máme konec týdne a zase nás čeká ten dlouho očekávaný víkend, který uteče zase tak rychle, že se můžeme hned těšit na další :D
Omlouvám se, že vás tak zanedbávám...opět, ale nevěřili by jste, jak náročný je vyplnit a poslat přihlášky na vejšky a k tomu nás ve škole teď opravdu nešetří. Co vám ale můžu slíbit? Plánuji rozsáhlejší článek o Mexiku, pro mou smůlu jste si ho vyžádali na instagramu :D Né, udělám ho pro vás ráda :) A jako další plánuji trochu povídací článek o tom, jak mizerně mi teď je, že stále prohrávám nad ZP, kolik hnusných kil už mám zase nahoře, ALE! Jak to nevzdávám a bojuji dál :) Ale to až příště... teď alespoň to málo fotek, co jsem nafotila, než jsem zase 2 dny strávila v čokoládách...

 Kakaová kašička s mraženými borůvkami, jahůdkou a pancake syrupem od Walden Farms :)


 Oběd doma- Kuřecí kousky s bulgurem a zeleninou

 Lehká večeře- zeleninový salát, tvaroh

 Intrácká večeře- opět zelenina s tvarohem :D

 Intrácká snídaně- ovesná kaše s banánem, skořicí a slun. semínky :)

A na závěr jeden ze školních obědů, připravovaný doma- Pohanka s kuřecími kousky, brokolicí, mraženou zeleninou a fazolkami :)


Tak vám přeji krásný zbytek pátečního dne a ještě krásnější a pohodový víkend :) Já si ho hodlám maximálně užít v Praze na muzikálu Kleopatra ruku v ruce s jídelníčkem na míru od Míši Totha, tak snad to bude k něčemu dobré :)
Měj te se!

6 komentářů:

  1. Všechno vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta první kašička :O vypadá lahodně :3
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  3. Ty to s tou dietou opravdu myslí vážně! :D Jsi dobrá! Já bych to nevydržela..:D
    http://the-biggestfear.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Kašička vypadá parádně ! Tu bych si dala, ale z ostatního bych se asi moc nenajedla :-( Ale držím palce, ať ti výjdou tvé plány :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat