čtvrtek 13. března 2014

Odjezd do Paříže + Food inspiration

Dobré odpoledne! :)
Tak tu máme čtvrtek, ani nevíte jak jsem se na tenhle den těšila! Ani dospat jsem nemohla. Né proto, že jsem měla mít k snídani ovesnou kaši, vůbec nééé :D Ale hlavně proto, že jsme ráno musely jet s mamkou a ségrou jet mi koupit boty, no jooo neměla bych v čem do té zmíněné Paříže jet, jsem fakt chudáček :( :D
Ségra si včera koupila nádherné Pumy ve slevě a protože jsem ani já neměla v čem jet (opravdu, všechny boty se mi rozpadly :D ) jely jsme ráno k Baťovi- a tamtadadá! Mám ty samé, akorát v jiné barvě :D A teď už k tomu důležitějšímu!
Dnes odjíždím s maminkou a ségrou do PAŘÍŽE! ♥
Totálně nevím, jak to tam ty 4 dny zvládnu, co se jídla týče..Je to poznávací zájezd- bez jídla. No zatím mám na celý zítřek nakrabičkováno. Asi ve třech miskách zeleninový salát, k obědu jsem si připravila celozrnné tousty a kuřecí maso, ke svačině k tomu salátu přihodím tofu a k večeři zbytek kuřecího. Snad se mi to do tý doby nezkazí, ale alespoň ten první den chci přežít ještě se zdravou stravou :D Co se týče snídaně, tak se mi teď peče ovesná kaše s tvarohem a jablíčkem v troubě, takže to už mám aspoň na ten zítřek také vyřešené. Ovšem ostatní dny tam asi umřu. No nedá se nic dělat, budu jíst co bude k dispozici. Ale těšííím se jak malé dítě! :)
Konečně uvidím Eiffelovku, Notre dame a podobné krásy :) A že mně se to hodí, když studuji uměleckou školu a dějiny umění jsou maturitním předmětem. Alespoň to uvidím na vlastní oči a lépe si to zapamatuji. :)
No a abych tu jen nebásnila o Paříži, přidám vám sem i pár fotek z food inspiration z tohoto týdne :)
 Ovesná kaše s lesními plody. Přišla jsem na to, že má babi plný mrazák mraženého ovoce, tak jsem toho hned využila :D
 Docela nevzhledný, ale výborný oběd :) Tuňák s bulgurem
 A k tomu pořádná porce zeleniny!
Rýžová kaše s mákem, banánem a vlašáky
 Zeleninový salát s lososem k večeři
 Trošku jsem ho připekla, ale vůbec to tomu nevadilo :)
 Zapečená ovesná kaše s banánem, jablky a jogurtem
 Pohled do nejlepší snídaně! :D
 Večeře v podobě zeleninového salátu s tvarůžky a vajíčkem
 Předtréninková svačina- bílý jogurt s banánem, mandlemi
 Ovesná kaše se lněným semínkem, jahodami, jogurtem a mandlemi
Bílý jogurt s musli + jahody :)

Tak snad jsem vám přinesla třeba další inspiraci a já se jdu pomalu ale jistě balit :) Tak užívejte sluníčka! Po příjezdu rozhodně chystám článek a Pařížské food inspiration, tak snad se máte aspoň na co těšit :)
Hezký zbytek dne!

11 komentářů:

  1. mňam ta zapečená kaše!
    krásný odpoledne! :) taky mám nové Pumy! ale Paříž mě čeká jen možná a až v říjnu :(:D moc si to užijte!! na jídlo nemysli, zvládneš to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný odpoledne i tobě :) Hahá, třeba máme stejné :) Neboj, taky se dočkáš, mě zase v říjnu čeká Mexiko :D Děkujem!:) No doufám, že to zvládnu :)

      Vymazat
  2. užij si paříž je nádherná, jídlo neřeš za 4 dny nepřipbereš, když se budeš trochu hlídat a nebudeš to prasit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No to si piš, že se budu hlídat, ale zároveň si to chci maximálně užít :)

      Vymazat
  3. Pěkné fotky a Paříž si užij naplno! :) A určitě platí: "všeho s mírou", takže být tebou, že za 4 dny bez své "zdravé stravy", se opravdu nebojím :). Je třeba si taky užívat a ne se jen strachovat o svou postavu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) A přesně tak, to mám taky v plánu :) neřešit to a užít si to naplno :)

      Vymazat
  4. Jé, Paříž, to Ti upřímně tiše závidím :) Hlavně si to tam pořádně užij a i s výborným francouzským jídlem-ty jejich croissanty vážně stojí za to, ještě čerstvé z pekárny :) A budu ráda, když pořídíš třeba pár fotek a pak nám je ukážeš na blogu, ať si zacestujeme aspoň virtuálně :D
    Jinak můžu se zeptat, jak děláš tu zapečenou kaši? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, co se croissantů týče, padalo to do mě po kilech..:/ :D Tu zapečenou kaši ti napíšu k nějakému tvému článku :) A fotky z Paříže sem dám, to je jasný!:)

      Vymazat
  5. Přesně tak, užij si to i s jejich jídlem :-) Vždyť by byl hřích nedat si třeba ten zmíněný čerstvý croissant! :)
    Mimochodem taky dneska vyrážim na lov k Baťovi, NUTNĚ potřebuju nové boty. :D
    Fotky jídla jako vždy super :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Užila jsem si to maximálně, až je mi z toho vážně těžko a špatně.. :/ :D Ať se lov zadaří a děkuji! :)

      Vymazat
  6. No, to mi nedělej, takové fotky těch jídel, neskutečná pecka, hned mám na to chuť, takže dneska můj oběd bude asi jasný:) Jinak Paříž je nádherná, tak jste si to museli užít. Taky strašně miluju Francii a často tam jezdím, takže doporučuju pokud častěji cestuješ tuto stránku , kde můžeš ušetřit http://www.plnapenezenka.cz/kategorie/zajezdy . Jinak můj TOP je Bordeaux, takže hooodně doporučuju:)

    OdpovědětVymazat