středa 16. dubna 2014

Bude cheat daaaaay!

Zdravím!
Ani nevíte, jak jsem teď šťastná a zároveň nešťastná! :D
Vůbec jsem si nedokázala představit Velikonoce bez mazance a velikonočních čokoládiček a tak podobně...a tak jsem se už smířila s tím, že tyhle Velikonoce mazance napeču rodině a budu tiše závidět a chroupat rýžové chlebíky, zatím co oni si budou baštit takovou dobrotu. A hle? Můžu mít tuhle sobotu cheat day! Pane bože, to jsou pro mě druhé Vánoce a ne Velikonoce! :D



Ani skoro nespím a jen si přehrávám a plánuji, co si v tu sobotu dám a ochutnám, protože přece jen to zase dlouho neuvidím. No tak jedno je jasné...Bílá čokoláda RITTER SPORT, Milka oreo a k snídani mazanec s domácím lískooříškovým krémem, banánem a kokosem ♥ Přes to vlak prostě nepojede! :D A k obědu plánuji zdravou verzi tvarohových lívanečků, které chci už dlouho vyzkoušet. No a paaaak? Jedu k babičce, což je úplně nejvíc boží, protože budeme péct nugátový dort k dědovo 79 narozeninkám. :) Jupí jeeeej, to bude dobrot! Po pravdě nevím, co všechno ještě do mě napadá a upřímně je mi to úplně jedno :D Ten den si užiji se vším všudy! Snad nikdy jsem nezažila takovou chuť na sladké...už vím, co ostatní holky, které dodržovaly sach. vlny myslely tím, že to nedávají a skončily s tím. Já s tím teda rozhodně nekončím a ani to nemám v plánu! Ale tentokrát si cheat day nenechám ujít. Velikonoce bez mazance pro mě nejsou Velikonoce a když si k tomu budu moct dát i kila čokolády a bude to mít vlastně skvělý efekt pro tělo? Šup sém s tím! :D
Po tomto víkendu pojedu poslední týden sach. vln a pak najedu zase na svůj zdravý jídelníček, plný tvarohu a banánů! A kašiček a tofu! Božíčku jak já se těším :D A protože opravdu neplánuji žádné cheat days zařazovat, protože bych vyjedla celou továrnu na čokoládu, i když na to nemám chuť, užiji si to tuhle sobotu. Protože na to mám chuť už dneska a měla jsem i včera a 100% budu mít i zítra a pozítří...a pak už bude sobota!
Stejně je zvláštní, že ve svém normálním, zdravém jídelníčku si na čokoládu a podobné sladké dobroty ani nevzpomenu a vůbec ne na němám chuť. Tělo je prostě nevyžaduje a nepotřebuje. A třetí týden sach. vln je mé tělo jak vyšinuté a nemyslím na nic jiného, než na ty hromady čokolád a dobrot, které si jen tak leží v obchodech a čekají, až po nich šmátnu. NECHÁPU, ale to vše si jak říkám vynahradím sobotou a budu doufat, že po najetí na můj "normální" jídelníček + protein, mé tělo nebude cukr a laskominy z něj vyžadovat :) Každopádně čekejte nějaký článek o celém cheat day i s fotkami! A samozřejmě mé další pocity a takové ty samé důležité věci, co se sach. vln a mě týče :D Ale to až v pondělí, až se vrátím od božího víkendu od babičky :)
A protože tenhle a příští týden mám v plánu opravdu zamakat, co se cvičení týče, loučím se s vámi a jdu si zacvičit už takhle dopoledne, abych si odpoledne mohla dát nějaký další trénink :) Prostě to bude masakr!
Tak sportu a jídlu zdar,
vaše slamovic :)

8 komentářů:

  1. Paráda! Pořádně si ho užij, bude zasloužený :) Já takové chutě co popisuješ měla, jak jsem jela podle toho hodně striktního režimu od trenéra. To jsem pak nemohla taky zhruba ten drhý a třetí týden dospat, jak jsem se na ten cheat day těšila :D Teď chci jet taky trošku striktněji, bez čokoládiček :D A pak si dopřeju více dobrot v jeden den :) Každopádně se MOC těším na článek z tvého hřešícího dne a i na fotky a postřehy z vln :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska mi mamka ke všem těm čokoládkám koupila perníčky a cookies, to bude nářez prostě! :D Já vážně snad ani nedospím..:D Já právě čokoládičky nezařazovala ani před sach. vlnami a nechci ani po nich, tak si to ted opravdu chci užít se vším všudy :) Klidně i s bolestmi břicha... :D A tobě budu držet palečky, ať se striktnost vydaří! :) Pak je přece jenom ten pocit k nezaplacení, když se dokážeš kontrolovat a nejíst čokoládky a ještě k tomu pořádně zamakat! :)

      Vymazat
  2. Tu oreo milku bych si hned dala! To musí být neskutečná dobrota!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem jí jednou měla a koukej jí rychle vyzkoušet! Je to... ani to nedokážu popsat! :) No prostě boží chuť, uplně se ti rozplyne na jazyku!

      Vymazat
  3. Jé, tak to Ti přeju z celého srdce, protože z článku na mě dýchá taková neskutečná natěšenost ! :D :D Hlavně si to pořádně užij a za ty vlny Tě vážně obdivuji, já jakožto mlsný jazýček bych vydržela tak maximálně týden a pak bych snědla mámu, tátu i zbytek domácnosti. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No už baštím baštím :D Hele věř mi, že celé ty tři týdny jsem taky měla co dělat, abych nesnědla celou mojí rodinu :D :D A dneska jsem se probudila s totální nechutí na sladké :( Ale tak nějak to překonávám a mazanec to zachraňuje a stejně si ty čokoládky dám :) :D

      Vymazat