pondělí 21. dubna 2014

Jak druhý cheat day snědl toho prvního

Krásné Velikonoční pondělí přeji!
Tak a je to tady.

Další můj veledůležitý článek o tom, jak jsem zase všechno zvorala :D
Mé povídání vám budu prokládat fotkami těch neřádů, co jsem snědla, tak :D 
V sobotu jsem neměla jako na potvoru vůbec chuť na sladké, přesto jsem ho jedla. Průběžně celý den, aby mi nebylo špatně..sice mi bylo špatně hned ráno po pár kousnutí do mazance, ale nakonec se to nějakým způsobem uklidnilo a i přes to, že se opravdu chuť na sladké nedostavila, užila jsem si to. Hlavně teda ten mazanec! Zjistila jsem totiž, že bez čokolády žít dokážu, ale bez mazance a podobných pečených dobrot prostě ne :D Nooo a řekněme, že jsem to zvorala ve chvíli, kdy jsem si po chlebíčkách dala na noc ještě 3 celé kusy mého výborného mazance. :D A světe div se! Můj žaludek mi poděkoval tím, že celou neděli jsem pomalu ani chodit nemohla, jakým způsobem mě bolel. ALE!
Byla jsem ráno běhat! A dnes taky! (a dostala jsem pěkně na prdel zadek od kolemjdoucích koledníků) :D

A při tom mě žaludek nebolel!
Takže jsem si alespoň zasportovala a běh teď patří do mého každotýdenního sportovního plánu :)
V neděli už jsem jedla zase tak, jak jsem měla napsáno v sach.vlnovém jídelníčku. No....do 17:00h jsem tak jedla úspěšně. Ale pak se mluvilo o pizze a pořád bylo doma tolik dobrot a já nestihla sníst ty svoje šokoládky, které jsem měla v plánu sníst v tu sobotu. Prostě už se to do mě nevešlo. A tak jsem se já blbka rozhodla porušit jídelníček a dopřát si o jeden cheat day více. ŽIVOTNÍ CHYBA

No řekněme, že stejné množstí, jako jsem snědla v sobotu, jsem snědla i v neděli. Jenže narozdíl od soboty, kdy to bylo průběžně celý den, jsem v neděli jedla až od 17-22h. V kuse. Házela jsem do sebe mazance, perníčky, cookies, šokoládky, pizzu, marcipán, jahody...a jahody tomu daly nejspíš čepičku. Bylo mi tak moc špatně, že jsem musela jít na záchod a...no vyhodit to ze sebe. Nechtěla jsem to udělat, ale opravdu...takhle špatně mi nikdy v životě snad nebylo a kdybych to neudělala, bylo by mi možná špatně ještě teď. Ale mělo to i své plus!

Opět jsem si tím dala pěkně přes hubu  pusu a jsem si 100% jistá, že už nikdy více. A to myslím smrtelně vážně. Dojedu sach.vlnový jídelníček, pak ho upravíme tak, abych mohla najet na svou normální zdravou stravu a měním i svůj trénink :) Od května jedu 3x týdně silový trénink v posilovně a k tomu nanejvýš 2x týdně kardio. Ale spíš bych kardio měla přestat dělat úplně, nanejvýš 1x týdně, abych opravdu zesílila a už neshazovala kg. Tak! A to hlavní? 

Díky této zkušenosti jsem si opravdu uvědomila, jakou hovadinu jsem udělala a plánuji jedno- když budu mít chuť na nějakou sladkost...dám si jí! V malém množství, jen abych uspokojila své chutě a dost :) Protože vím, že víc nepotřebuji a bylo to jen v mé hlavě, protože jsem to přece MĚLA DOVOLENÉ! Tohle už v mé hlavě nebude. Nikdy. :) A přemýšlím, že si sach.vlnový jídelníček prodloužím o týden, abych vyrovnala ten jeden blbý den, kdy jsem to takhle zvorala skoro až do zkolabování..Tento jídelníček mi vyhovuje, mám v něm nějaký řád a o ten týden mě to přece nezabije ne? :)



No uvidíme, domluvím se s Adenike a pak už šup sem s posilkou a proteinem a ranníma kašičkama s banány a tvarohem
Tak přeji krásný zbytek pondělí a novému cíli zdar! :)

12 komentářů:

  1. Já jenom moc nehcápu, proč teda držíš teď vlny, když chceš stejně nabírat?? ;)
    A jinak to, že už to nikdy neuděláš a jsi si tím jistá...to může být jen aktuální pocit. Já jej měla nesčetněkrát během mých problémů s přejídáním a přesto jsem to pak udělala třeba hned druhý den. Holt to někdy není tak lehké. Čímž nechci říkat, že ty to třeba nezvládneš nebo nějak rýpat, spíš je to má zkušenost ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. držím vlny kvůli tomu, abych shodila ten tuk na břiše, chtěla jsem se trochu vyrýsovat a následně začít nabírat ;) Jo, když jsem tohle psala, vzpomněla jsem si na tebe, ale já jsem si 100% jistá, že to zvládnu ;)

      Vymazat
  2. bohužel se tohle občas stane, jde vidět, že tělu vlny nesedí + to napětí a stres. Souhlasím s Mončou, při nabírání svalů jsou vlny blbost. Ale je pravda, že já taky nevím co chci, nejlépe všechno:D
    Tento víkend taky nebyl ideální, teta donesla beránka tkže jsem furt chodila dlubat + jsem pekla mazanec, bože proč já to peču?:D vím, že oproti tobě nic, ale já lehký cheat měla už v pátek na narozky :D
    Držím palce at se tě problémy brzy pustí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlny tělu myslím si i docela sedí, spíš mu nesedlo hned z toho "čistého" jídelníčku přejít na takovej šok..no vidíš a já třeba beránka vůbec neochutnala! Vlastně jestli jsem ho za život měla 2x, tak je to dost :D Ale mazance bych se užrala! :D A problémy už se mě pustily, vím, že to zvládnu, dík :)

      Vymazat
  3. Tohle docela dobře znám - když si něco hodně dlouho odpírám, ani na to třeba nemám chuť, ale jakmile si dám kousek, spouští se takový divný mechanismus ala sněz co chceš a kombinuji nezkombinovatelné. Třeba teď o víkendu to byl chleba se škvarky, které normálně nejím vůbec a zajedla jsem to ledovými kaštany a beránkem :D Naštěstí mě to popadne vážně jen jednou za čas, ale nelíbí se mi to. Tak jsem si teď naordinovala čokoládové příděly a je mi tak nějak líp, když vím, že si to můžu dát...a pak zjistím, že jakmile můžu, ani vlastně nechci :) Snad to bude všechno dobré a podaří se Ti to srovnat:) Jen bych možná vlny už neprotahovala a spíše najela na zdravý, normální a vyvážený jídelníček, uvidíš, že si tělo oddychne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se tohle v mém normálním zdravém režimu nestávalo vůbec právě :/ S vlnovým jídelníčkem se cítím faaajn, ale zároveň to vyvolává tohle a to se mi nelíbí..Adenike ještě neodepsala, pořád se tak nějak rozmýšlím jestli to protáhnout nebo ne, ale asi máš pravdu :) Protože tuším, že nájezd na normální vyvážený jídelníček taky pro tělo nebude jednoduché, když se měsíc stravovalo takhle striktně..každopádně děkuju za podporu! :)

      Vymazat
  4. jsem rada, ze jsem v tom velikonocnim praseni (s odpustenim) nebyla sama :) prepadlo me to uplne stejne :)

    OdpovědětVymazat
  5. mám v plánu to co ty, taky jsem na vlnách (druhý týden) a mám v plánu cheat day, ale nějak se toho bojím, chci se fakt přecpat když už :D jen otázečka, vážila ses po cheat day ? určitě jsi kvůli tomu jídlu vážila dřív, za jak dlouho ti to "splasklo"? fakt se nemůže stát, že by mi z toho cheatu nějaké kg zůstali?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne opravdu se ti to nestane, neboj... během toho posl. týdne po cheat day jsem zhubla uplně nejvíc, znovu to tvoje tělíčko pěkně restartne a začne zase makat :)

      Vymazat
    2. Jo?tak děkuju moc, už se na něj těším omg :DDDDDDDD X)

      Vymazat
    3. Mě to čeká za týden a půl, taky se nemůžu dočkat :D za málo ;)

      Vymazat