neděle 13. dubna 2014

Můj druhý týden se sacharidovými vlnami

Pěkný nedělní večer přeji!
Slíbila jsem každou neděli přispívat tímto článkem, tak jej (i za nedostatku času :D) plním :)
Tenhle týden bych shrnula do jedné věty.:
SNĚDLA BYCH TOVÁRNU NA ČOKOLÁDU I SE ZAMĚSTNANCEMA!
To asi vysvětluje vše.
Týden před vlněním jsem se opravdu ládovala samým sladkým a přece jen si na to asi tělo zase zvyklo :D Teď se mu nedostává, tak vyšiluje no :D Ale dodržuji jídelníček pořád poctivě a nehodlám to měnit :) Jinak co se výsledků týče, váha šla o kilčo výš (hip hip huráááá!) a mám -3cm v bocích. Na ostatních partiích ani milimetřík :/ Ale to nevadí, nedivím se, protože tenhle týden jsem cvičení opravdu flákala...což se změní tenhle týden, protože jedu domů už v úterý večer, takže budu mít pěkně alespoň 3 dny pořádné makačky! To mé tělo ještě nezažilo :P :D Pak bych měla jet k babičce na Velikonoce a pokud jsem Adenike dobře pochopila, mohla bych mít v sobotu nebo v neděli cheat day! A to by bylo skvělé, protože Velikonoce bez mazanců a čokoládových vajíček si prostě nedokážu představit. + bude mít děda kulaté narozeniny a měla jsem v plánu rodině upéct nějaký super čokoládový dort a já bych jen tiše záviděla a slintala. Ale jestli bude cheat day? Tak si zobnu, to se ví! Teda...pokusím se zůstat jen u zobání :D Přece jen vy, co mě čtete už od začátku víte, že když mi někdo dovolí cheat day, neumím se kontrolovat. Ale někde začít musím a mám v plánu si tu kontrolu nad sebe samou pěkně začít budovat!
A nesmím zapomenout na slíbenou fotku jednoho z mých jídel! 
Tvaroh se skořicí a banánem ♥
Věřte, že na tuhle snídani se těším celý týden! Je to totiž jediný den, kdy mám tvaroh a banán! A pro někoho jako já, která by od rána do večera nejedla nic jiného než tvarohy a banány a čokolády a povidlový buchty a rozinky v čokoládě a perníčky a dost už! Jsou to druhé Vánoce :D 
Co dalšího je pro mě změnou o které jsem se nezmínila? 
Jím každé 3 hodiny, 5x denně. To pro mě není zvykem, protože jsem si navykla na způsob jíst po 4 hodinách 5x denně ( ve dnech, kdy jsem vstávála později jen 4x denně) a vyhovovalo mi to. Né, že by mi teď vadilo jíst takhle často :D Ale zase je to starost navíc :) 
Jinak co se cvičení týče, tak mi program P90X stále vyhovuje, jen se necítím tak nějak... jak to jen říct? Nepřijdu si, že bych odváděla nějakou těžší práci, pomalu si ani nepřijdu, že cvičím... a přitom u tréninků funím pořádně! :D Ale když se ohlédnu zpátky, přijde mi, že jsem makala víc. 
Proto dojedu tyhle 2 týdny s jídelníčkem a i s P90X a potom frrrrrr do posilky 3x týdně a běháníčko a skákáníčko přes švihadlo! Jupíííí!
Ještě bych se mohla zmínit o svých náladách a únavách. Co se únav týče, tak si nepřijdu pořád nějak zvlášť unavená ve dnech s minimem sacharidů, což je prima :) A nálada? Ta se střídá jako hodinky! A musím říct, že si přijdu "šťastnější" ve dnech s 0 sacharidů než se 300 :D Včera jsem měla rovných 300 a byla jsem protivná jak pes :D Tak uvidíme v dalších dnech :) Tenhle týden bude doufám nářez, protože budu opravdu makat jako o život, budu mít 3x více cardia, abych shodila ještě ten tuk na bříšku, který mi beztak bez cardia nesleze a já ho mám teď opravdu málo...noo a jestli bude o víkendu cheat day a pak zase týden s pořádným řádem? No uvidíme, uvidíme! Sama jsem zvědavá a napnutá jak kšandy!
Tak snad jsem vás neuspala! :D :) 
Mějte krásný zbytek večera a celého nového týdne! 
Dobrou noc :)

2 komentáře:

  1. Bože, jsem tak ráda, že mám vlny za seboul..i když poslední týdny bylo toho zobání až moc, i když jsem se to snažila nacpat do tabulek a sachry vycházely, mám pocit,že jsem si to pokazila...moje tělo asi na vlnění moc není a už vůbec ne na systém, který jsem mu navolila...Když už pojedu i s 0 a budu vlnit 2krát během týdně, ale to až třeba v létě;)
    Ty nemůžeš tvaroh nebo jen ten banán ?:O já si dovolila ovoce (tj banán:D) jen v neděli k snídani / i obědu...
    P90X musí být makačka, tak neříkej, že nic neděláš!;)
    držím palce at tě chutě opustí ( i když to moc pravděpodobné není :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že ty jsi jela trochu jiné vlnění než já :D Já to mám opravdu dost omezené, zatím co jsem pochopila u tebe, tak jsi jedla normálně to, co jíš i ted, akorát jsi ubírala nebo přibírala sacharidy ne? :D To já tak vůbec nemám, prostě já mám uplně jiný jídelníček :D P90X makačka je, ale nějak mi to nepřijde :D :/a děkuju! :)

      Vymazat