sobota 26. dubna 2014

V hlavní roli: lenost

Krásnou sobotu přeji!
Uf uf. Dnes vás čeká další takové to moje myšlenkové nic neříkající psaní.
V hlavní roli? LENOST
Taky máte občas období, kdy se vám do cvičení opravdu nechce? Přímo se k tomu přemlouváte? Tak přesně to teď prožívám já.

Jasně.
Celý týden jsem jela podle P90X a mám pěkné modřiny! :D Můžu vám říct, že Core Synergistics je příjemná makačka, ale ty modřinky.. au au! No a podle programu jsem dnes měla mít jen jógu...ale zase jógu moc dělat nemůžu, protože mám problémy s kyčlemi a zrovna u téhle jógy mě bolí tak pekelně, že půlku cviků musím šidit a proto ji radši necvičím. A tak jsem si dnes řekla, že si místo toho dám Legs and Back, ale právě že přišel ten pocit toho, že se vám do toho vůbec nechce! Ale přemohla jsem se, oblíkla se a vyrazila alespoň na kolečkové brusle. 30minut + pak ještě doma trochu břicho. No po 30min ze mě lilo.. až jsem se divila! Ale možná to bylo spíš tím, že bylo docela teplo a já si vzala pod bundu ještě svetr.. ale účel to splnilo, něco jsem pro sebe udělala ne? :)
Každopádně jsem pak celý zbytek dne strávila na zahradě, kde jsem se rozhodně neflákala! Tolik plevelu a přesazování.. :) Přesadila jsem si cukety (těch bude, saaafra! bude pečení a vaření jenom z cuket, jupíí!) A i papriky s rajčátkama už začínají vystrkovat růžky ze zeminy :) A dýně a mrkvičky.. no co vám budu povídat! Nejlepší je mít zahradu, kde máte svá jablíčka a maliny, jahody, borůvky a zeleninku, vše si pěkně zasadíte sami, (bolí vás sice pekelně záda, ale stojí to za to!) a pak jen čekáte, až to budete moct všechno sníst :P
Ale zpátky ke cvičení...
Myslím si, že to už opravdu chce změnu, prostě už mě nebaví hodinu skákat doma nebo na intru pořád to samé. Ještě že od příštího čtvrtka začínám chodit už jen do posilky! Dokonce mi trenérka, která mi sestavovala trénink zakázala cvičit kardio :D No nemám já se fajn? Mít zakázané cvičit zrovna kardio? :D Už nechci hubnout, mám trénink na nabírání svalíků, takže mám povoleno nanejvýš jednou týdně si jít např. zaběhat. No tak uvidíme, jak to půjde :)

A co vy? Také máte období, kdy byste nejradši nic nedělali a i chůze vás obtěžuje? A jak to řešíte?:)
Jinak zítřkem končím sach. vlny, tak čekejte porovnávací fotky a povídání o celé mé měsíční cestě tímto směrem + mé plány do budoucna :)
Tak krásný zbytek sobotního dne a jdu jíst, tak! :D


6 komentářů:

  1. mě cvíčo doma taky moc neba...maximálně si dám něco o víkendu, kdy nejsem v posilce od Zuzky nebo rutiny...mám ale pak pocit jako bych nic nedělala :D stejně tak v sobotu v práci cvičím s klientkou, ona umírá a já po půl hodině jsem docela ok, jako po dlouhé procházce :D
    ale aspoň nemám stereotyp :)
    jak ti jde rýsovačka?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak aspon, že v tom nejsem sama :D Rýsovačkou dneska končím! :)

      Vymazat
  2. lenost je u mě poslední dobou vždy přítomná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uf! :D Já s tím ted jdu něco udělat a jdu si dát aspon HIIT :D :)

      Vymazat
  3. To je hrozny peklo... Jak se nakopnout a motivovat, aby se cloveku vubec neco chtelo... Taky to ted posledni dobou hodne resim, nejak dochazi sily...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a proto jsem začala chodit do posilovny! Koupila jsem si permici a fakt i když se mi nechce, tak prostě jdu a je to skvělý :)

      Vymazat