neděle 30. března 2014

Food inspiration + jak jsem si vedla týden před vlněním?

Krásné nedělní ráno!
Teeda řeknu vám...snad nikdy víc jsem se netěšila na pondělí jako dnes! A proč? Zítra začínám sacharidové vlnění! HIP HIP HURÁÁ
Opravdu se za sebe tenhle týden stydím.
Já vlastně ani tak moc nevím, jestli "stydím" je to správné slovo. Výčitky nemám, spíš se cítím celkově tak nějak těžce, nafoukle, prostě celkově to nejsem já, a proto se tak moc těším na zítřek. Začne zase to moje pravé já :)
Mohla bych vám tu den po dni vypisovat všechno sladké a tučné, co jsem do sebe během tohohle týdne naházela.
Ale nepamatuju si to.
Byly toho opravdu TUNY.
A taky to jde pěkně vidět na mé už vůbec né zpevněné postavě, jako tomu bylo před týdnem.
Od čokolád, přes ové řízky až k cheesecaku, na který se chystám ještě dnes, ať ten skok na 0sacharidů má ty pravý grády! Asi umřu zítra.
Je zvláštní, jak si tělo během jednoho mizerného týdne dokáže na ten cukr, co nepotřeboval, zase pěkně navyknout a i když se vám ta čokoláda už vyloženě hnusí, stejně jí sníte ještě půlku. Upřímně už se moc těším, až mi zítřejším ránem vypne to pořád problikávající světýlko v mé hlavě- dej si, dej si! Pondělkem ti to končí holčičko! A máš to dovolené!
Jen za dnešek- a to je teprve ráno! :D Už mám v sobě výbornou- zdravou rýžovou kaši- sice jsem si tam hodila dvě kostičky čokošky na vaření, ale i tak byla zdravá prostě :D A pak náááletyyyy! A bílá čokoládka a milka čokoládka a ferero..sice v menším množství než za včerejšek, ale je teprve ráno, bůh ví, co mi v tý puse ještě skončí :/ :D A nejhorší je vážně ten pocit, že to ani do tý pusy dát nechcete, je vám z toho už zle, ale stejně si to tam dáte, protože pak už další měsíc určitě (a já mám v plánu alespoň do října nepozřít už ani gram, protože jsem si k tomu fakt vytvořila nenávist a nechuť) nic takového nepozřete.
Takže jsem si tenhle týden vedla opravdu jako čuník, stihla jsem si dát vše, co jsem si za posl. 5 měsíců odpírala a nelituju toho. Lituju akorát své měnící se tělo zase k horšímu- i když jsem denně k tomu cvičila. Ale přeci jen...ruku na srdce...když zpucujete tisíce kalorií denně a k tomu si dáte nějakej HIIT trénink nebo cardio? Moc vám to asi nepomůže :D Každopádně prý mi ty tuky aspoň zítra půjdou pěkně dolů, protože celý týden na čokoládě a teď na 0 sacharidech bude žůžo labůžo.
Tak snad jsem vás neunudila k smrti a teď už ke slíbenému poslednímu předsacharidovlnovému FOOD INSPIRATION. (Ano- mimo všechny ty čokolády jsem pořád jedla zdravě :D )

Večeře alá hovězí nudličky se zeleninou
 Intrácká snídaně- bílý jogurt s mussli, banánem, skořicí a mandličkami
 Předtréninková svačinka- banán se skořicí a bílým jogurtem
Další intrácká snídaně- celozrnný chléb s cottage a hroznem
Svačinka- bílý jogurt s mandličkami
 A k tomu zeleninka
 Večeře- Zeleninový salát s cottage a šunkou
 Středeční a již tradiční ovesná kaše s banánem, skořicí, jogurtem a vlašáky
 Další z večeří na intru- Zeleninový salát s fazolemi a vajíčkem
 Nakrabičkováno do školy! Sójový plátek, fazolky, brokolice
 Snídaně- Bílý jogurt s mussli, jablíčkem, skořicí, mandličkama a sušenými morušemi :)
Nejlepší večeře tohoto týdne! Aneb už nikdy víc tofu z Kauflandu, už jen to z Alberta! ♥
Oběd do školy- Celozrnné těstoviny s tofu a brokolicí
 Dopolední svačinka- Zeleninka s fazolemi
 A páteční, nevzhledná, ale skvělá snídaně- 1/2 tvarohu, bílý jogurt s jablíčkem, mussli, morušemi, mandličkami a skořicí :)

 A má sobotní snídaně- Čokoovesná s tvarohem, skořicí a malinami
A zakončíme zcela tradičně mou dnešní snídaní :) A také tou nejlepší z tohoto týdne! Čokorýžová s tvarohem, mákem, skořicí, jablíčkem a vlašáky :)

Přeji krásný zbytek dne a já si jedu nakoupit všechny potřebné suroviny na tenhle týýýden! Protože co? Protože se konečně budeme vlniiiit :)

9 komentářů:

  1. uff no :D mala si zaujímavý týždeň čo sa jedla týka zrejme :D ja by som asi nedokázala spráskať toľko čokolády a neviem čoho všetkého za to, že od zajtra si to už nebudem môcť dovoliť. Skôr by som si to asi rozdelila že jeden deň si dám to, druhý zas cheesecake a podobne. Nevidím v tom veľký zmysel, že za ten týždeň si dajme tomu niečo pribrala, ak vôbec, a teraz sa budeš musieť dávať znova do formy. Ale každopádne sa veľmi teším na ostatné články a príspevky o tvojej "ceste" :) A ryžovú kašu chcem už vyskušať aj ja :) Vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ono to není ani moc poznat, že bych bůh ví jak přibrala, svaly zmizely a je tam zase jen ten tuk. To vůbec ne! Jen já si tak připadám, protože nejsem zvyklá jíst tolik ani zdravé jídlo, natož čokoládu. Je to pro mě výzva a zase nová zkušenost :)

      Vymazat
    2. Jasné, úplne chápem :) Je to nezvyk, že zrazu si dovoliť také veci, ktoré bežne nejedávaš :) Ja čokoládu naopak zbožňujem, tá z Lidl 81% je nenahraditelná! :) Tú ti určite odporúčam, ked už nebudeš mať taký striktný ten jedálniček. Práve preto sa teším na dalšie články, lebo sacharidové vlny ma veľmi zaujímajú :) Snád sa podelíš aj o fotky jedál :) Už sa teším a držím palce ;))

      Vymazat
    3. O čokoládce z Lídlu vím vše, to se neboj, taky tam na ní chodím :P :D
      A ty fotky jídel určitě nějakou přidám, ale nebude jich moc veliké množství, protože nesmím jídelníček zveřejnit.. nebylo by to fér vůči Adenike, která mi ho sestavila a a vlastně ani kvůli mně, protože jsem za to dala peníze, tak snad mě pochopíte, že vám sem nebudu vypisovat jídelníčky no.. mrzí mě to, ale respektuji to :)

      Vymazat
  2. Hezkýý :D Moc dobře znám tyhle nálety..v Crosscafe už teda asi nic nezbylo :-) Ale je dobře že sis to tenhle týden užila a od zítra ti moc držím palce, ať se vlnění daří! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ty jídla vypadají samozřejmě všechny suprově jako vždy :) a zase jsem se ujistila v tom, že musím konečně vyzkoušet tofu (v Albertu :D )

      Vymazat
    2. Kdyby jen v Crosscafé! Užila jsem si to až tak moc, že už čokoládu a sladké věci nechci vidět alespoň půl roku :D A moc děkuju! Moc se na to těšíím :)))
      A děkuju podruhé, tofu z Alberta vyzkoušej co nejdříve, opravdu je chuťově nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela :)

      Vymazat
  3. Něco pozitivního na tomhle "tláskání" se nezdravými věcmi bude-člověka na to pak po určité době fakt přejde chuť a o to víc se těší na zdravý režim :D Budu držet palce, ať to zvládneš a těším se na Tvé poznatky :)
    Jídlo vypadá báječně, hlavně tedy ta poslední kašička :3

    OdpovědětVymazat
  4. To máš tedy pravdu, po čokoládě a ostatních laskominách se mi opravdu nestýská :D Moc děkuju!

    OdpovědětVymazat