úterý 25. února 2014

Be the best version of you!

Ahoj ahoj!
Dlouho jsem přemýšlela, jestli to sem mám dát, ale nakonec jsem si řekla proč ne...Ani tak nějak nevím, co bych vám tu teď měla psát :) Prostě jsem na sebe moc pyšná, když vidím, kolik jsem toho už pro sebe udělala a když vím na 100%, že ta osoba, která jedla samý sladký a nehýbala se, už se NIKDY nevrátí! :) Mám se ráda taková, jaká jsem teď a nepřestanu se zlepšovat, protože vím, že mi ten pot, dřina a bolest za to stojí!

Vím, že moje výsledky možná nejsou nic moc, i když pro mě jsou maximální :) Hodně jsem se k tomuto zveřejnění přemlouvala, tak doufám, že to nebude mít negativní ohlasy..


A vím, že mi teď tak nějak schází sedací část těla, ale už se na tom pracuje :D

 A co vy a vaše pokroky za svým snem a cílem? Jste na sebe pyšné stejně tak jako já?:)
Přeji krásný zbytek večera a sportu zdar! :)

8 komentářů:

  1. Wow! Promiň, zvedám si bradu z klávesnice :D Proměna je OBROVSKÁ!!! Fakt super, mám z tebe úplně radost :))
    Promiň za tu anonymitu, ale nemám blog a tohle je můj skoro první komentář, prostě jsem ti to musela napsat :)
    Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem nečekala, děkuju moc ty jo! :) Jak za pochvalu tak za komentář, moc mě to potěšilo :)

      Vymazat
  2. Taky mi to nedá než reagovat: skutečně úžasná proměna! Opravdu máš být právem na co pyšná:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi skvělá, proměna je úžasná! Já mám teď bohužel postavu připomínající tebe na první fotce, obdivuju tě, že tvrdíš, že se ke staré postavě už nevrátíš, já trochu zhubnu a pak je to zase zpátky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za pochvalu! :) Jde jen o to uvědomit si, co opravdu chceš.. já se sebou nebyla spokojená a tak sem se prostě šprajcla a makam na sobě každej den :) Baví mě to a jsem tak šťastnější :) A to, že jsi zatím nenašla ten správný směr vůbec neznamená, že se ti to nikdy nepovede! Zkoušej dál, krůček po krůčku a uvidíš, že to půjde :) Budu ti moc moc držet palečky! :)

      Vymazat
  4. Páni, také mi spadla čelist, NEUVĚŘITELNÁ proměna a za tak krátkou dobu? Klobouk dolů, rozhodně+ máš na co být pyšná, jen tak dál! :) A moc se mi líbí Tvůj přístup !:)

    OdpovědětVymazat
  5. týjo, děkuju moc :) Jsem v tomhle hodně ambiciózní, když se šprajcnu, jdu do toho na 200% :D Děkuju děkuju děkuju! :))

    OdpovědětVymazat