středa 19. února 2014

Co si házím do bříška?

Zdravím!
Uf, konečně mám zase chvilku, tak proč to nevyužít a nepřidat vám úplně zbytečný další článek na téma co jím. Mohla bych se vám tu rozpovídat o tom, jak jsem začala cvičit se Zuzkou Light, jak jsem se totálně zřídila při cardiu od Boba Harpera ( u obojího plánuji recenzi :) ) A nebo taky to, jak kuju pikle na jednoho kluka u nás ve městě v obchodě! Nesmím zapomenout zmínit i fakt, jak strašně štvu spolubydlící svými každodenními  přípravami snídaní, a jak moc se těším na to, až budu mít prázdniny, čas jenom pro sebe a pro rodinu a nebudu dřepět na tom debilním intru a nebude žádné zkoušení, testy a umělecké úlohy :D (jelikož studuju třetím rokem uměleckou školu) Muahaaaa! No prostě bych se vám mohla tady rozepsat úplně o samých veledůležitých věcech, které se teď u mě dějí, ALE! Raději vám sem přispěji dalších článkem o mém nezajímavém stravování :D Tak jdem na to!

 A začneme tím nejlepším- ovesná kaše s banánem a jahodama ♥ úžasná kombinace na zpříjemnění nedělního rána!

 Omlouvám se, že to není nijak zvlášť dobře vyfocené a ani nazdobené, ale vždycky to chci strašně moc rychle vyfotit, abych se do toho hned mohla pustit :D Na fotce zeleninový salát s fazolemi a hovězím masem, které vařila maminka :)
 To byl můj první pokus o polentu- taky velmi vydařený oběd :) + moje nejoblíbenější zelenina, červená paprika! ♥ a opět fazolky
 Koukám, že jsem měla asi fazolový týden! :D Na fotce zdokumentována výborná lehká večeře v podobě zeleninového salátu se zbytkem fazolí a cottage, který je další mojí oblíbenou potravinou :)
 Další z mých snídaní, na které se těším celý večer :) Bílý jogurt s jablkem, rozinkami a oříšky :)
 Další večeře- mozzarella s rajčaty a musela jsem tam prostě šoupnout i tu mojí oblíbenou papriku :D
                                   Bílý jogurt s banánem, oříšky a sušenými švestkami, mňam!
 A pokus nebo omyl? Aneb poprvé jsem zkoušela batáty, bohužel mi moc nechutnaly :( Na talíři dále kuřecí kousky s mou další oblíbenou zeleninou- brokolicí a rajčátkem, na kterých jsem si ale už pochutnala :)
 A další skvělý víkendová snídaně!  Ovesný muffin s banánovým pyré a jablíčkem. Recept přidám co nejdříve :)
                                    Lehká večeře v podobě zeleninového salátu, šunky a cottage :)
A nakonec můj mišmaš oběd ve škole :D Rýže s mou oblíbenou brokolicí a tuňákem, kterému jsem nedávno přišla na chuť :) Výborná záležitost!

Tak snad jsem vás nezahlila až moc úplně zbytečným  článkem, ale tak třeba se někdo rád podívá jak se stravuje intrácká holka :D Placák po zádech! Protože jsem důkazem toho, že i na střední- na intru jde vařit a stravovat se zdravě!
Přeju vám krásný zbytek středečního večera a ještě hezčí vstup do čtvrtečního rána! :)
Vaše slamovic

2 komentáře:

  1. Klidně přispívej víc takových článků, aspoň se mám nad čím olizovat!:D
    A na recenze se budu těšit:) Co si budem povídat,Bob je totiž fešák :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jehé, tak jo, jsem ráda, že si to vůbec někdo čte! :) :D A Bob snad ani není člověk, jak je hezkej! :D

    OdpovědětVymazat