neděle 27. dubna 2014

Konec sacharidových vln!

Krásné ráno!
Tak je to tady. Dnes je můj poslední den se sacharidovými vlnami. Všude slyším famfááry! :D
Měsíc za mnou.
Jsem na sebe vážně pyšná, že jsem to vydržela celý měsíc! :) Samozřejmě výsledky by mohly být lepší, kdybych držela takové ty vlny jakože- rýže, maso, rýže, maso 5x denně a nic jiného. Naštěstí já to měla trochu volnější, mohla jsem veškerou zeleninu, nějaký ten grep, ananas tam také byl a těch rýžových chlebíčků no jéjé! :D Také možná kdybych nepřepískla ten cheat day, mohla jsem mít ještě lepší výsledky a včerejší mlsání a oslavování, že dnes už jen jeden den, také :D
Každopádně jsem spokojená!

U všech partií mám -3cm a zhubla jsem cca 3kg. Což není zas tak hrozné :)
Tak co na to říkáte? Nějaká ta změna tam je :)
Vyzkoušela jsem si to, a asi bych to i doporučila dál! :) Má to své mouchy, chcete sníst všechno, ale nemůžete, ale nakonec mě to třeba naučilo vážit si každého zrníčka rýže, užívat si každé sousto a pomalu žvýkat :D Opravdu jsem dokázala jíst třeba 45minut i déle. :D Každopádně od zítřka bych se měla ještě držet jídelníčku, ale s tím rozdílem, že si můžu dát k s nídani cokoliv! :) Samozřejmě ve zdravé formě :) + k obědu mám přidat nějaké sacharidy a pomalu ale jistě se vracet ke svému jídelníčku :)
A co plánuji potom?
Jak už jsem psala několikrát, v hlavní roli teď bude posilovna 3x týdně + 1x týdně HIIT nebo běh + protein :)
A až si tělo zase zvykne na normální zdravou stravu, chci začít s LEANGAINS! Strašně mě to zaujalo a po poravdě už mě vážně nebaví 5krabiček tahat všude s sebou, hlídat kdy se mám najíst...a leangains by tohle skončilo a ty obří porce! No to je něco pro mě! :D A když si dáte i tu čokoládku a vejdete se do svých maker, nic se nestane? Je to pro mě jak stvořené a moc se na to těším! :) Ale o tom až se do toho opravdu pustím, zatím jen plánuji :)
Takže závěr sach. vln? Pokud chcete změnu ve svém jídelníčku a chcete shodit nějaký ten tuk, jděte do toho! Není to zase tak strašné, dá se to v pohodě vydržet a pak se třeba těšíte i na tvaroh s banánem :D Prostě si začnete vážit veškerého jídla :) Navíc k jídelníčku se můžu kdykoliv vrátit, ale myslím, že jestli mi bude vyhovovat leangains, tak sach. vlny nemají šancu! :D
Za mě tedy palec nahoru, já jsem spokojená, ale déle než měsíc bych to asi držet nechtěla, když mi vlastně o nic moc nejde :) Takže ano, jsem na sebe pyšná, protože někdo to nevydrží ani dva dny a já vydržela celý měsíc. Uf Uf :)
Také mě to inspirovalo k tomu, že rozhodně budu cyklovat se sacharidy dál, občas jich budu mít více, občas méňě, tělu to jen prospěje :)
Tak to je asi vše a já jsi jdu teď zacvičit nějaký HIIT se Zuzkou a pak si upeču zdravé brownies na zítřejší snídani :P
Krásný zbytek nedělního dne přeji a jestli o sach. vlnách přemýšlíte, jděte do toho! Za zkoušku nikdy nic nedáte :)

28 komentářů:

  1. Waw klobúk dole vidím to tak, že sa k sacharidovým vlnám opäť vrátim, aby do leta aj ten zbytok nepotrebného tuku zmizol. Len taká menšia otázka koľko gramov sacharidov si prijímala najviac? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Určitě se k tomu vrať, výsledky zaručeny :) I když u mě už mi to přijde až moc :D Takže začínám trochu jiný trénink bez cardia a začnu kapánek víc jíst :D Jinak nejvíc jsem měla den se 300 :)

      Vymazat
  2. nádhera!! vidím, že máš 100 krát lepší výsledky jako já, ale moc ti to přeju :) ted se pusť do nabírání svalíků ;) já tedka jedu IF 5tý den a docela to jde, hlavně obří mísa ovesné kaše kolem 11 až 12 :D<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Jééé taky jedeš IF? Já to pojedu už od příštího týdne jsem se rozhodla, žaludek si bude muset zvyknout :D Na tu obří mísu ovesný kaše se těšim snad uplně nejvíc! :D Ale já jí budu mít až k večeři většinou :P chachááá!

      Vymazat
  3. Krása! Ty máš snad 60 přes pas ne? :) jako modelka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 66 přes pas mám momentálně :) Děkuju moc, ale já už si přijdu spíš až moc vychrtlá, chci svaly, ne kosti :)

      Vymazat
  4. Wow! To je změna! Jsi fakt dobrá, žes to takhle hezky zvládla :-)
    Já bych to asi nevydržela.. Ale třeba se někdy hecnu.. až se někdy pořádně naštvu.. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Mělo to ale i své mínusy.. např. cheat days, díky kterým jsem spadla do občasného přejídání... takže tak :) Ale rozhodně není na škodu občas si ten režim stravování změnit :)

      Vymazat
  5. tak to je senzační změna! držím pěsti s leangains, tahat všude jídlo je děsná nesvoboda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju! :) No já doufám, že mě leangains osvobodí jak od krabiček tak i od přejídání co občas mívám...:)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. tyy jo tak to moc děkuju! :) Já chci svalíky ale, přijdu si moc vychrtlá :)

      Vymazat
  7. Ty jo, to už je měsíc? Když takhle čtu o snažení ostatních, tak mi to přijde jako chvilinka, ale když se snažím já, tak týden zdravého stravování a cvičení mi přijde jako měsíc :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tak bývá no :) Mně přišel ten měsíc s vlnami jak půl roku :D

      Vymazat
  8. Wow, jsi dobra! Ja drzela vlny opravdu striktne - jen ryze, maso, kousek zeleniny syrove, zadna sul, zadny olej, ... Bohuzel, to moje telo nezvladlo, strasne se mi motala hlava a byla jsem unavena, musela jsem toho po tydnu nechat. Mam hodne nizky tlak a moje telo proste cukry potrebuje. Jakmile jsme zaradila zase vlocky a ovoce rano do jidla, uplne jsem ozila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak né každému tohle vyhovuje, to je jasný:) já jsem to měla trošku volnější, i to ovoce tam občas bylo, takže jsem to neměla zas tak radikální jako ty :)

      Vymazat
  9. Ty vlny, ten jídelníček, máš asi tajný co? :D kdyby ne, nemůžeš ho napsat, ale pokud nechceš tak to chápu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to tu psala několikrát, zveřejnit ho nemůžu :)

      Vymazat
  10. Ahoj :) Viem, že si písala že jedálniček nezverejníš, ale mňa by skôr zaujímalo, ako si mala rozdelené tie vlny/ teda koľko sacharidov v aký deň? :) Inak, veľmi krásna premena, ja sa tiež chystám na sacharidové vlny, ale ja tupá si ich dávam cez leto :D Ale tak úprimne, vtedy sa viem najviac sústrediť na to, čo jem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jela jsem 0, 250, 150, 50, 0, 300, 0 :) No nevím jak bych v létě to zvládala, všude samé mňamky a věř mi, že budeš chtít sníst i svoje vlastní boty, chutě budou fakt ohromný na všechno :D Já teď na léto začínám s objemovkou...zhubla jsem moc a už to nemám pod kontrolou, takže ted musím začít víc jíst :) Ale držím palečky s vlnama, já si je dám tak někdy koncem dubna :) :D

      Vymazat
    2. A čo si jedla keď si mala 0? Ja rozmýšľam nad 50, 100,150,50,100,200,300. No hádam to zvládnem, ale najväčší problém budem mať s melónom :D Ale tak už s tým tukom na bruchu musím niečo spraviť, nech v novej triede vyzerám dobre :D

      Vymazat
    3. v 0 jsem měla vždy alespon 100g grepu nebo ananasu, aby tam něco aspon bylo ;)
      Joo neboj, určitě se ti to povede a budeš vypadat skvěle, držím palce! :)

      Vymazat
  11. Ahoj,

    máš úžasné výsledky!!
    Já momentálně jedu sacharidové vlny a vůbec se mi nedaří! Uvidím, jak na tom budu postupem času. Každopádně jsi jednou z mých inspirací:-) Sledujeme asi stejné blogy...
    Obdivuji pevnou vůli a vůbec to, že si jdeš za svým cílem. Držím palečky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je pár měsíců, takhle už vůbec nevypadám, ale moc děkuju a držím ti taky palce! :)

      Vymazat
  12. ahoj! vypadáš nádherně! chci se do toho ted pustit, ale nevím jaký protein koupit - můžeš mi poradit? děkuju! Jita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, takhle už dávno nevypadám :D Protein do sach. vln se nedává ;) Ale pokud pojedeš jen cyklování sachrů a nebudeš to mít uplně striktní jako já, tak prostě nějaký syrovátkový jsem měla já ;) nebudu tu nějaký propagovat, promin..

      Vymazat
  13. Ahoj, prosím tě, jak dlouho vydrží postava po sacharidových vlnách, když najedeš na původní stravu? Není žádný jojo efekt? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) To vsechno zalezi na tom, jak to myslis s tou puvodni stravou ;) Rozhodne kdyz zacnes s vlnami, vydrzis mesic a dalsi den se vratis k omackam a kolinkum, cokolade a zmrzce, jojoefekt bude :D I pri zdrave strave jojoefekt nastava, kdyz nezacnes se svou zdravou stravou a svymi porcemi postupne :) Ale ted uz i ja vim, ze sach.vlny jsou jen pro pripravu na soutez a ne pro normalni zdravy zivotni styl... Ja jsem sice shodila, vypadala "dobre", ale pak to nedopadlo dobre. Po roce a pul jsem znovu na uplnym zacatku :) Ale drzim palce, at uz se rozhodnes jakkoliv :)

      Vymazat