středa 26. února 2014

Nebojte se Boba!

Zdravím!
Tak už je konečně středa, to to utíká! Ale stejně, už aby byl pátek a pak konečně PRÁZDNINY! Předem chci moc moc poděkovat holkám, které mi u minulého příspěvku komentovaly mojí změnu postavy moc hezky, úplně mě to nakoplo a pokračuju o 200% víc! :D :) Takže opravdu moc velký dík, vážím si toho :)
A teď už ke slíbené recenzi..
Přece jenom, ti, kteří se už nějaký pátek snaží udělat něco pro své zdraví a vzhled určitě už o Bobovi slyšeli a třeba i podle něho cvičí. Já jsem se bála posunout se na jeho level po mé oblíbené Jillian, ale řeknu vám- cvičí se mi mnohem lépe s Bobem než s Jillian! Je to zase něco jiného, těžšího a cítím na sobě větší změny :) Zařadila jsem i Zuzku Light, o které chci později také napsat samostatný článek, protože na ni pár slov prostě nestačí :) A teď už opravdu k těm recenzím... :D




Jako první jsem si vyzkoušela Bob Harper: Beginner´s Weight loss Transformation, cca 46minutový trénink. Je zaměřený celkově na celé tělo a je určený prý pro začátečníky nebo pro ty, co už dlouho necvičili a chtějí se od něčeho "odpíchnout". Mně, ačkoliv se zas tak za nějakého úplného začátečníka nepovažuji, to dalo pěkně zabrat! :D Ale postupem času už je to brnkačka a proto už jsem to odložila do záložky lehčích cvičení :D Jinak se mi trénink moc líbil, Bobovi to tam opět  ohromě sluší a pěkně rychle to odsejpá :) A abych nezapomněla, k tomuto cvičení přidal Bob ještě bonusový workout- asi 15ti minutový, zaměřený jen na břicho :)
Potřebujete: činky, podložku

Jako druhý workout jsem zkusila Cardio Conditioning, což už taková brnkačka fakt není :D Cvičíte asi 1h a 4minuty k tomu. Bob se zaměřuje na cardio cviky, ale rozhodně si nemyslete, že tam budete hodinu poskakovat a pískat si u toho. Nene...celou dobu jedete naplno, nohy i ruce dostávají pořádně zabrat a ucítíte i bříško :) Tohle cvičení miluju, po odcvičení se plácám po zádech a leje ze mě ještě hodinu po docvičení :D Každopádně to není pro úplné začátečníky. A Bobovi to tam opět nehorázně moc sluší že jo..
Potřebujete: podložku a činky (já mám bohužel jen ty kilové, oni používají určitě těžší, ke konci přechází na lehčí)

A jako třetí přichází na řadu Totally Ripped Core, 46minutová makačka na střed těla. Když jsem koukala na to, co mě čeká, říkala jsem si.. má to vůbec cenu? To bude ztráta času, nemůže na tom být nic těžkýho...jo holka, pěkně si se sekla! Už po půl hodině jsem nadávala do všeho možnýho, lilo ze mě, ale nevzdala jsem to. Druhý den jsem nevěřila tomu, že se nemůžu pomalu ani hnout :D Nezdá se to, ale opravdu bříško dostane pěkně zabrat :) Nezapomíná se i na ostatní části těla, ale opravdu celou hodinu jede břicho na plné obrátky. Ke konci už i zvednout nohy pro mě byl problém a dojet ty poslední cviky na břicho, ale NEVZDÁVAT TO! Takže další úžasný workout, který za tu dřinu a bolest stojí :)
Potřebujete: podložku a činky

Závěr? Za mě určitě Bob získává 10/10 možných bodů! Chystám se o víkendu i na jeho další workout- Kettlebell Cardio Shred, ale o tom zase třeba někdy jindy :)

A co vy a Bob? Cvičíte podle něj nebo je pro vás už moc lehký nebo naopak těžký?:) Pište, vaše názory mě moc zajímají!
Tak krásný zbytek večera jupíííí už se blíží pátek! 

4 komentáře:

  1. Já se tak nějak bojím zkoušet nové věci :D Proto se pořád držím Jillian, ale cítím, že už mi to nestačí a chtělo by to změnu. Zatím to řeším tak, že k nějakému workoutu od Jill si dávám třeba další 2-3 videa od Xhit :) Ale po přečtení Tvé recenze...no možná, že tomu přeci jen dám šanci, překonám strach...už kvůli tomu, jak Bob vypadá ;DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já třeba zase vůbec neznám Xhit! :) Není čeho se bát, zkus, nebudeš litovat :)

      Vymazat
  2. Já mám ráda Jillian Michaels a Cassey (Blogilates), ale Bob, na toho se taky dobře dívá :-) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Jill i Cassey mám taky ráda :) Ale s Bobem se mi cvičí nejlíp :)

      Vymazat